Program vjernosti zaživio na novoj platformi

Ford aplikacija program vjernosti od sada je dostupna i putem Google Play-a i App Store-a. Korisnici aplikacije imat će na dlanu niz servisnih i prodajnih informacija te će klikom prsta moći pronaći najnovije servisne i prodajne akcije te novosti iz Ford svijeta.

Aplikacija nudi mnoštvo pogodnosti poput prikupljanja i praćenja bodova za svaku kupovinu ili obavljenu uslugu u ovlaštenoj Ford mreži, zatim kupnju Ford originalnih dijelova i dodatne opreme, ponuda skrojenih po vašoj mjeri i mjeri vašeg Ford automobila, pronalazak najbližeg ovlaštenog Ford servisa, servisnu povijest vozila i niz drugih funkcionalnosti. Registrirani korisnici moći će pratiti povijest servisiranja svog vozila od registracije do sadašnjeg trenutka, iskoristiti popuste na servis, kao i primati novosti vezane uz model svojeg vozila i ponude skrojene po njihovoj mjeri.

Vjerujemo da će vjerni Ford vozači pronaći nešto za sebe i jednostavno „kliknuti“ s novom aplikacijom!

Aplikaciju možete skinuti sami, ali je za aktivaciju aplikacije „Ford program vjernosti“ potrebno da nas posjetite u našem prodajno-izložbenom salonu gdje će vam naši savjetnici rado pokazati kako se aplikacija koristi i koje sve benefite dobivate s Fordovim programom vjernosti.

UPOZNAJTE SVE ČLANOVE FIAT OBITELJI

FIAT 500e

FIAT 500e Cabrio

FIAT 500

FIAT 500 Cabrio

FIAT 500 X

FIAT Panda

FIAT Panda Cross

FIAT Tipo

FIAT Tipo Cross

FIAT Station Wagon