FORD ECOSPORT

Privlačan iz svakog kuta

Samopouzdanje u vožnji

Sjednite za upravljač i upravljajte nizom naprednih tehnologija za pomoć u vožnji. Pametni sustav uključuje Hill Start Assist (pomoć pri kretanju na uzbrdici) LED svjetla za dnevnu vožnju i prepoznavanje prometnih znakova.

ECOBOOST MOTOR

Performanse i učinkovitost

Novi Ford EcoSport dolazi s višestruko nagrađivanim 1,0-litrenim EcoBoost benzinskim motorom i nudi izbor između 125 KS i 140 KS. Pronađite motor za sebe.

MAKSIMALNA UČINKOVITOST

Ne dajte da vas sputava okvir grada. Samo vi odlučujete o smjeru u kojem ćete krenuti u novom Ford SUV-u.

SYNC 3

Praktičan i inteligentan

Ford EcoSport dizajniran je kako bi poboljšao vaše iskustvo vožnje; zvučni sustav B&Q (dostupan kao dio dodatnog paketa X-Pack) koje pruža bogato i snažno iskustvo slušanja. SYNC 3 vam omogućuje upravljanje pametnim telefonom. Povezite EcoSport s aplikacijom FordPass kako biste otključali nove značajke pametne vožnje.

Sigurnost prije svega

Ford EcoSport je prepun inovativnih tehnologija i sustava dizajniranih da pomognu u zaštiti vas, vaših putnika i vašeg vozila. Od upozoravanja na potencijalne opasnosti do pametnog sustava koji vam pomažu u održavanju stabilnosti i sigurnosti.

PROSTRANI INTERIJER

Impresivna fleksibilnost

Novi Ford EcoSport dolazi s iznenađujuće prostranim interijerom. Prostor je pametno upotrijebljen, a spremišta za pohranu povećana su tako da se stražnja sjedala mogu sklopiti u dva dijela 60/40.

Prilagodljivi pod prtljažnika možete postaviti u tri položaja – fantastično rješenje kada ne želite da se stvari gomilaju jedna na drugu.

ZANIMA VAS ECOSPORT?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE FORD OBITELJI

FORD Puma

FORD Kuga

FORD EcoSport

FORD Fiesta

FORD Focus

FORD Explorer

FORD Mustang Mach-E

FORD Mustang Mach-E GT

FORD Bronco