FORD EXPLORER PLUG-IN HIBRID

Stvoren za životne avanture

Udobnost i sofisticiranost

Ford Explorer Plug-In Hibrid predstavlja udobnost i sofisticiranost u svijetu SUV-a. Jedinstvena i svestrana unutrašnjost pruža maksimalnu udobnost putovanja za do sedam osoba, uz dovoljno veliki prtljažni prostor. Napredni Plug-in hibridni pogonski sklop, u kombinaciji s inteligentnim sustavom pogona na sve kotače, pruža impresivnu snagu na zahtjev s izvanrednim razinama učinkovitosti.

Uz mnoštvo dodatnih značajki i pametnih tehnologija, Ford Explorer je pomno projektiran za vas da preuzmete svijet u udobnosti i stilu.

PLUG-IN HYBRID

Sposoban i učinkovit

Ford Explorer elegantan je spoj robusnih sposobnosti i sofisticirane hibridne učinkovitosti. Precizno konstruiran Plug-In Hybrid sustav s 3,0-litrenim V6 EcoBoost benzinskim motorom, pomaže vam da preuzmete svijet učinkovitije nego ikada. A napredni automatski mjenjač s 10 stupnjeva prijenosa s rotirajućim kotačićem mjenjača osigurava da ste uvijek u pravoj brzini u pravo vrijeme. Ovo je SUV koji je namjenski napravljen da pruži nagrađujuću dinamiku vožnje, izvanrednu kontrolu i neusporedivo vladanje cestom.

BRZO PUNJENJE

Snaga Plug-In

Kod kuće ili u pokretu, punjenje Explore PHEV je jednostavno. I potpuno napunjen, ima potpuno električni domet vožnje do 42 km***. Kod kuće punite za manje od 6 sati** iz standardne kućne utičnice. Ili, s instaliranim opcijskim Ford Wallboxom, punite između 3 sata i 3 sata i 30 minuta**. Na cesti punite na bilo kojoj od 200.000 NewMotion javnih stanica za punjenje diljem Europe. Zaustavite se za brzo punjenje ili potpuno punjenje između 3 sata i 3 sata i 30 minuta**. Explorer PHEV također koristi regenerativno punjenje u pokretu, dopunjavajući bateriju u hodu.

PRILAGODLJIV TEMPOMAT

Izrađen za maksimalnu snagu

Smjestite se u Explorer i okružite se nizom najsuvremenijih tehnologija. Prilagodite svoju izvedbu za gradske ceste, planinske staze i sve između s naprednim sustavom upravljanja terenom. Ili se opustite u dugim vožnjama aktiviranjem prilagodljivog tempomata sa Stop and Go. Možete čak odabrati želite li dati prednost električnoj energiji, benzinskoj energiji ili kombinaciji. Svi ti sustavi besprijekorno rade zajedno, podižući vaše iskustvo svaki put kad sjednete za volan.

JEDNOSTAVNO PUNJENJE

Kućno punjenje

Kod kuće se Explorer PHEV puni oko 6 sati** iz standardne kućne utičnice pomoću isporučenog kućnog kabela za punjenje. Ili, za brže punjenje, između 3 sata i 3 sata i 30 minuta** uz opcijski Ford Wallbox.

Javne punionice

Punite Explorer PHEV u pokretu pomoću javnog kabela za punjenje. Pristupite preko 200.000 javnih punjenja diljem Europe uz NewMotion, što vam omogućuje da upravljate i plaćate svojim pametnim telefonom.

UGODNA PUTOVANJA

Nijedan detalj nije bio premalen prilikom izrade prekrasno dovršene i svestrane unutrašnjosti Explorera. S B&O zvučnim sustavom po mjeri i 12,3” digitalnim klasterom, plus sofisticirano povezivanje na cesti s aplikacijom FordPass.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Pametna sigurnosna tehnologija

Ford Explorer ima mnoštvo naprednih tehnologija osmišljenih kako bi vas, vašu obitelj i druge sudionike u prometu zaštitili koliko god je to moguće. Sustavi poput Pre-Collision Assist s detekcijom pješaka i Roll Stability Control, aktivno pomažu u sprječavanju nesreća. Dok drugi, kao što je kočenje nakon sudara, mogu smanjiti ozbiljnost ako se nesreća dogodi.

POUZDAN I PROFINJEN

Stvoren za avanturu

Ford Explorer je projektiran od temelja za pouzdanost i profinjenost. Ima mjesta za udobno sjedenje do sedam osoba. A sa svim spuštenim sjedalima imat ćete pristup do 2.274 litara raznovrsnog prtljažnog prostora. Preko 800 Nm okretnog momenta osigurava vam vuču do 2500 kg. Dakle, planirate li vikend na golfu ili dugo putovanje s obitelji, nikada vam neće nedostajati prostora.

ZANIMA VAS NOVI EXPLORER?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE FORD OBITELJI

FORD Puma

FORD Kuga

FORD EcoSport

FORD Fiesta

FORD Focus

FORD Explorer

FORD Mustang Mach-E

FORD Mustang Mach-E GT

FORD Bronco