FORD RANGER RAPTOR

Za posao i zabavu

Stvoren za velike stvari

Ford Ranger Raptor nije običan pick-up, Raptor je vozilo visokih performansi s 4×4 pogonom. Inspiriran legendarnom čvrstoćom Ford Rangera i prožet performansama Focusa RS – Ford Ranger Raptor stvoren je za velike izazove. Posebno konsturiran, bi-turbo Ford 2,0-litreni EcoBlue Diesel dolazi s automatskim mjenjačem s 10 stupnjeva prijenosa i ručicom mjenača. Opremljen impresivnim sustavom upravljanja, Raptor je kamionet s pogonom 4×4 koji pruža vrhunsko iskustvo, kako na cesti tako i izvan nje. Ranger Raptor s dvostrukom kabinom, poznat je i kao pick-up s kabinom za posadu što znači da dolazi s kabinom pune veličine i ima 4 vrata te prošireni prostor za noge. Prostrani drugi red sjedala znači da možete povesti prijatelje i obitelj na vaše avanture.

Jedinstveni dizajn eksterijera i interijera

Jedinstvena rešetka Ford Ranger Raptora, aluminijski naplatci s gumama za sve terene te prednji i stražnji branik daju Raptoru prepoznatljiv izgled. Rešetka Raptora s podebljanim slovima FORD odgovara čvrstim performansama. Dok se Raptorove 33-inčne gume za sve terene standardno isporučuju na 17-inčnim aluminijskim naplatcima. Prednji i stražnji branik pružaju dodatan izgled agresivnoj vanjštini. Unutar vozila nalaze se grijana sjedala, elegantan upravljač i instrument ploča s luksuznim izgledom.

Sustav upravljanja

Kada se vozite izvan grada, svaki teren zahtijeva drugačiji pristup. Kako bi ste maksimalno iskoristili sve mogućnosti vašeg Raptora 4×4, sustav upravljana omogućuje vam prilagodbu ubrzanja, kontrolu proklizavanja, osjetljivost upravljanja i ponašanja pri promjeni stupnjeva prijenosa i više.

Podizanje prtljažnika

Raptor je sada dostupan s Easy Lift stražnjim vratima. Pametan dizajn čini stražnja vrata vašeg 4×4 pick-upa znatno lakšim i omogućuje vam da ih otvarate i zatvarate s lakoćom.

Kontrola za nizbrdicu

Hill Descent Control – regulira vašu brzinu pri nizbrdici izvan ceste, bez dodirivanja papučice kočnice ili gasa te radi kod vožnje unaprijed i unatrag.

Mjenjač

Ručice mjenjača pružaju vam brzu i jednostavnu promjenu stupnjeva. Postavljene na upravljaču, ručice mjenjača osiguravaju praktično mijenjanje brzine bez skidanja ruku s upravljača.

Ford EcoBlue motor

Vrhunski 2,0-litreni bi-turbo EcoBlue dizelski motor u Ranger Raptoru izgrađen je za bolju snagu, bolju učinkovitost i niže emisije. Isporučuje 213 KS i 500 Nm okretnog momenta, ovaj motor postavlja novi standard za pick-upove terenskih performansi.

ZANIMA VAS NOVI RANGER RAPTOR?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

Tourneo Connect

Transit Courier

Tourneo Custom

Transit Connect

Transit Custom

Transit

Ranger

Ranger Raptor

E-Transit

E-Transit Custom