FORD RANGER

Stvoren za sve izazove

Neka vam ništa ne stane na put

Ford Ranger stvoren je da obavi svoj posao. Uz više tehnologije nego ikada prije, najprodavaniji pick-up u Europi, pomaže vam da poslove obavljate pametnije. Napredni sustavi, uključujući prepoznavanje prometnih znakova, sustav za zadržavanje vozila u voznom traku i parkirni senzori, pružaju bolje informacije i veće samopouzdanje u vožnji. Dok sustav pomoći pri kretanju uzbrdo, kontrola spuštanja i aktivna pomoć pri parkiranju pomažu u održavanju kontrole u svim uvjetima vožnje.

Ford EcoBlue motor

S nizom 2,0-litrenih dizelskih motora Ford EcoBlue nove generacije, Ford Ranger je snažniji, učinkovitiji i ima niže emisije CO2 nego ikad. Uz tri dostupna pogonska sklopa koji nude do 213 KS i 500 Nm okretnog momenta, sigurni smo da ćete pronaći model za sebe.

Automatski mjenjač s 10 brzina

S naprednim novim automatskim mjenjačem s 10 stupnjeva prijenosa, Ford Ranger nudi ubrzanje i izvanrednu učinkovitost. Prilagodljivo raspoređivanje stupnjeva prijenosa u stvarnom vremenu omogućava mjenjaču da se bez napora prilagodi promjenjivim uvjetima. Bez obzira vozite li autocestom ili kroz težak teren, uvijek ćete biti u pravoj brzini u pravo vrijeme.

Pogon na dva ili četiri kotača

Za sigurnu vožnju u svim uvjetima, Ford Ranger omogućuje prebacivanje između 4WD i 2WD sustava tijekom vožnje. Kada udobno krstarite glatkim cestama, možete držati vozilo u pogonu na 2 kotača. Čim poželite otići na nezgrapan teren ili se uvjeti na cesti pogoršaju, bez napora se možete prebaciti na pogon na četiri kotača.

Pomoć za parkiranje

Active Park Assist može vas usmjeriti kod parkiranja. Jednostavno pritisnite tipku i senzori ovog inovativnog sustava lociraju odgovarajući parkirni prostor. Zatim vas automatski usmjeravaju, a vi sve što morate je upravljati gasom, mjenjačem i kočnicom (slijedeći upute na zaslonu i zvučne signale).

Lakše kretanje unatrag

Kamera za vožnju unatrag na zaslonu na središnjoj konzoli prikazuje sve što se nalazi iza vozila. Osim što prikazuje predmete koje ste možda previdjeli, sustav vam pomaže i parkirati se na tijesnim parkirnim mjestima prikazivanjem usmjerenih linija. Kamera i prikaz na zaslonu se automatski uključuju kada odaberete stupanj prijenosa za vožnju unatrag.

Regular Cab

Praktičan, čvrst i maksimalno iskorišten. Ranger Regular Cab bez stražnjih sjedala daje vam dodatan produženi teretni prostor s impresivnih 1252 kg nosivosti.

Super Cab

Ranger Super Cab s drugim redom sjedala daje vam mogućnost prijevoza dodatnih dva putnika. To je idealno kada trebate dodatni par ruku na gradilištu.

Double Cab

Prostran drugi red sjedala daje mogućnost Rangeru Dobule Cab da vas i vaš tim doveze do posla, uz svu udobnost vrhunskog putničkog vozila.

ZANIMA VAS NOVI RANGER?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

Tourneo Connect

Transit Courier

Tourneo Custom

Transit Connect

Transit Custom

Transit

Ranger

Ranger Raptor

E-Transit

E-Transit Custom