FORD TOURNEO CONNECT

Udoban. Sposoban. Višenamjenski.

Svestran i praktičan

Tourneo Connect dolazi u svestranom dizajnu koji vam pruža maksimalnu učinkovitost u vašem poslovnom i privatnom svijetu. Dovoljno velik za posao i dovoljno fleksibilan za obitelj. Dovoljno okretan za urbane ulice. Dovoljno udoban da svi budu zadovoljni.

Odaberite između EcoBoost benzinskog ili EcoBlue dizelskog motora s niskim emisijama CO2 i krenite na novo putovanje. Tourneo Connect s 5 ili 7 sjedala dostupan je s dugim ili kratkim međuosovinskim razmakom i fleksibilnim unutarnjim prostorom.

Napredni dizelski pogonski sklopovi za poboljšanu snagu, okretni moment i učinkovitost. Opremljen AdBlue sustavom dvostrukog doziranja za značajno smanjenje štetnih emisija.

Prijenos (i): 7-Powershift automatski; 6-ručni mjenjač
Pogon: POGON NA PREDNJE KOTAČE
CO2 Emisija: 128-145 g/km

Izvanredna snaga, izravno ubrizgavanje goriva uz maksimalnu učinkovitost.

Prijenos (i): 7-Powershift automatski; 6-ručni mjenjač
Pogon: POGON NA PREDNJE KOTAČE
CO2 Emisija: 146-156 g/km

FORDPASS

Otkrijte svijet povezanosti

Otključajte mnoštvo značajki putem svog pametnog telefona. Aplikacija FordPass omogućuje vam praćenje lokacije vašeg vozila i podatke o vožnji, ažurirano stanje prometa, upozorenja o stanju vozila.

ZA MALE TVRTKE I VELIKE IZLETE

Novi dinamičan dizajn, profinjena unutrašnjost i nova tehnologija za jedinstvenu upotrebu i bezbrižnu vožnju.

NOVI ESTETSKI DIZAJN

Dinamičan interijer i digitalna transformacija

Tourneo Connect dolazi u redizajniranom stilu. Osim novog sportskog eksterijera s dinamično oblikovanim linijama, hrabrim prednjim rešetkama i velikim izborom boja karoserije, Connect ima i elegantnu i prostranu unutrašnjost.

10,25″ digitalna instrument ploča omogućuje vam prilagođavanje zaslona s nizom podataka o vozilu. Također, Tourneo Connect dolazi i s 8,25″ ili 10″ dodirnim zaslonom za neprimjetno povezivanje s vašim pametnim telefonom.

Tourneo Connect dostupan je s dva ili tri reda sjedala za pet do sedam putnika. Stražnja sjedala mogu se preklopiti, okrenuti prema naprijed ili ukloniti. Suvozačevo sjedalo također se može preklopiti za prijevoz iznimno dugog tereta.

Za kraj, valja spomenuti dodatne značajke X paketa koje uključuju nova LED prednja svjetla s automatskim dugim svjetlima, stražnju kameru i dvozonsku elektroničku automatsku kontrolu temperature (DEATC).

ZANIMA VAS NOVI TOURNEO CONNECT?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE FORD OBITELJI

Tourneo Connect

Tourneo Courier

Transit Courier

Tourneo Custom

Transit Connect

Transit Custom

Transit

Ranger

Ranger Raptor

E-Transit

E-Transit Custom