FORD TRANSIT CONNECT

Uživajte u obavljanju posla

Pravi izbor za vas

Uz sofisticirani novi izgled, praktičnu unutrašnjost i naprednu tehnologiju, Transit Connect pravi je izbor za vas. Čvrstoća, izdržljivost i funkcionalnost zaštitnih značajki Transita i dalje ostaju, uključujući pregradu za utovar i fleksibilno sjedalo suvozača. S opcijama kratkog i dugog međuosovinskog razmaka koje osiguravaju obujam tereta do 3,6 m³ (VDA), nosivost do 982 kg i stilove karoserije uključujući furgon i kombi s dvostrukom kabinom.

FURGON

Prostran, dobro raspoređen i vrlo funkcionalan: prtljažni prostor ima pregradni dio pune visine i širine (sa staklima ili bez) i izbor između dva ili tri sjedala u kabini. Klizna bočna vrata i simetrična stražnja prtljažna vrata dolaze kao standard. Osim toga, možete odabrati ostakljena stražnja vrata s opcijom pranja/brisanja i grijanog odmagljivanja.

DOUBLE CAB

Uz dva sjedala u prvom redu, kombi Transit Connect ima dodatni red od tri sjedala. Pomična mrežasta pregrada odvaja drugi red sjedala od prtljažnog prostora.

Hidrotretirano biljno ulje (HVO)

Hidotretirano biljno ulje temelji se na otpadnim uljima. To je oblik obnovljivog parafinskog dizelskog goriva proizvedenog od širokog spektra sirovina uključujući i otpadno jestivo ulje. Poznato kao i obnovljivi dizel, hidrotretirano biljno ulje može se koristiti u Ford Transitu umjesto običnog dizela. U usporedbi s konvencionalnim fosilnim gorivima, HVO je ekološki prihvatljivija alternativa koja može značajno smanjiti emisije stakleničkih plinova u usporedbi s dizelskim gorivom za pumpe, osobito ako se proizvodi od recikliranih sirovina.

Ford EcoBlue Diesel

Dizelski motori TDCi od 75, 100 i 120 KS impresioniraju profinjenom snagom i vrhunskom učinkovitošću.

Utovar stvari

Kombiji s međuosovinskim razmakom L2 mogu prevoziti predmete duljine do 3,4 metra.

Jamstvo protiv korozije

Kao dokaz kvalitete izrade vozila, Transit Connect ima 12-godišnje jamstvo protiv korozije.

Pokretanje dodirom

Transit Connect automatski detektira prisutnost uparenog ključa, čak i ako je u vašem džepu ili torbici. Za pokretanje motora samo pritisnite tipku za pokretanje Ford Power (opcija na svim verzijama).

Aplikacija FordPass

Bez obzira posjedujete li jedan kombi ili više njih, aplikacija FordPass Pro otključava svijet pametne tehnologije. Značajke poput SecuriAler i Vehicle Health Alerts osiguravaju sigurnu i jednostavnu vožnju.

Active Park Assist

Pomoć pri parkiranju može vam pomoći kod bočnog parkiranja. Jednostavno pritisnite tipku i senzori ovog inovativnog sustava lociraju odgovarajući prostor dok se parkirate.

ZANIMA VAS TRANSIT CONNECT?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

Tourneo Connect

Transit Courier

Tourneo Custom

Transit Connect

Transit Custom

Transit

Ranger

Ranger Raptor

E-Transit

E-Transit Custom