ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO

Tehnologija koja će ispuniti i najviša očekivanja

DIZAJN

U samom središtu emocija

Potpuno nova boja Verde Montreal odaje počast slavnoj prošlosti marke Alfa Romeo. Ukrasni detalji i krov od karbonskih vlakana savršen su spoj i model Giulia Quadrifoglio čine laganim i sportskim. V-umetak od karbonskih vlakana na prednjem znaku s tri režnja dodatno je istaknut završnom obradom u izvedbi „dark miron” u istoj boji kao sama oznaka. Ispušni sustav s četiri cijevi i posebnim izvlakačem zraka savršeno se uklapa u stražnji odbojnik. Potpuno novi 21-inčni naplatci od lake legure dostupni su s prozirnom ili poliranom završnom obradom i kočionim čeljustima u četiri različite boje.

MOTORI

Najvažniji dio svega jesu emocije

Motor modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je 2.9 V6 snage 510 KS s momentom od 600 Nm pri rasponu između 2500 i 5000 o/min. Ovaj je motor iznimno snažan, a opet vrlo lagan jer je u potpunosti izrađen od aluminija. Sparen je s automatskim mjenjačem s 8 brzina koji mijenja brzine u kratkih 150 milisekundi u načinu rada „Race”. Brzine se mijenjaju upotrebom kožom presvučene ručice mjenjača na središnjoj konzoli ili aluminijskih komandi na kolu upravljača.

TEHNOLOGIJA

Uvijek povezani

Bilo da se radi o povezanosti s vanjskim svijetom ili vašim automobilom, Alfa Connect Services donosi niz usluga povezivanja karakterističnih za model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Za upravljačem vozila Giulia Quadrifoglio nikad niste sami. Zahvaljujući funkciji My Assistant možete se povezati s operaterom koji će vam pomoći pri rješavanju hitnih situacija.

Počevši od danas sa svojim vozilom Giulia Quadrifoglio možete komunicirati sa svakog mjesta. Zahvaljujući funkciji My Remote na svom vozilu brojne radnje možete izvršavati putem pametnog telefona ili pametnog sata, primjerice možete zaključati ili otključati vrata ili uključiti prednja svjetla.

Prikažite dubinsku analizu važnih podataka o radu vašeg vozila Giulia Quadrifoglio na svom računalu ili pametnom telefonu.

My Wi-Fi funkcija je u okviru usluga Alfa Connect Service koja stvara bežičnu mrežu u vozilu Giulia Quadrifolgio koju mogu koristiti svi putnici.

Zaštitite svoje vozilo Giulia Quadrifoglio rabeći funkciju My Theft Assistance koja u slučaju sumnje na krađu ili neovlašteno kretanje vozila šalje obavijesti izravno u aplikaciju Alfa Connect Mobile.

Uz funkciju My Navigation sljedeća vožnja vozilom Alfa Romeo započet će i prije nego što se ukrcate. Šaljite svoje odredište ili unaprijed odabrane interesne točke izravno sa svog pametnog telefona u Navigator. Tijekom vožnje primajte ažuriranja u stvarnom vremenu o stanju u prometu, vremenskoj prognozi i kamerama za brzinu na cesti pred vama.

IZNIMNO SPORTSKE ZNAČAJKE

Sustav ozvučenja Harman/Kardon® od 900 W prenosi vibracije na 14 zvučnika i subwoofer za stvaranje savršenog zvuka.

TEHNOLOGIJA I SIGURNOST

Dinamična u svakom trenutku

Savršen omjer 50:50 postignut je zahvaljujući optimalnoj raspodjeli težine koja omogućuje najvišu razinu performansi pogona na stražnje kotače na vozilima s motorom sprijeda.

Novi patentirani sustav ovjesa optimizira efekt filtriranja i omogućuje brzo i precizno upravljanje uz visoke razine bočnog ubrzavanja. Stražnja osovina upotrebljava četverozglobni ili poluzglobni sustav za postizanje visokih performansi, užitak pri vožnji i udobnost.

Inovativni sustav koji jamči optimalnu raspodjelu momenta između dvaju stražnjih kotača zahvaljujući dvjema mehaničkim spojkama sa elektroničkim upravljanjem. Donosi najbolju trakciju i kontrolu, čak i pri velikim brzinama i na svim vrstama cestovnih površina.

Jedina limuzina na svijetu sa sustavom razdjelnika Active Aero: karbonski dodatak smješten ispod prednjeg odbojnika. Otvara se pri brzinama većim od 100 km/h zahvaljujući dvama pokretačima kojima upravlja CDC. Time su zajamčene još veća aerodinamičnost i stabilnost, posebice pri brzom ulasku u zavoje.

Novi sustav Alfa DNA Pro djeluje zajedno sa sustavom za upravljanje šasijom Alfa Chassis Domain Control kako bi regulirao ponašanje vozila ovisno o odabranom načinu vožnju:

Race: Aktivira superpunjenje i pojačava zvuk ispuha za pružanje osjeta kao na trkaćoj stazi.

Dynamic: povećava osjetljivost kočnice i kola upravljača za sportski osjet pri vožnji.

Natural: upravlja ovjesom za udobniju vožnju.

Advanced Efficiency: deaktivira cilindre za veću učinkovitost.

Produžetak vašeg pametnog telefona s operacijskim sustavom Android, u potpunosti ugrađen u Infotainment sustav vozila Giulia Quadrifoglio.

Apple CarPlay vam omogućuje upotrebu aplikacija iPhone putem Infotainment sustava vozila Giulia Quadrifoglio bez skidanja ruku s kola upravljača.

Povežite svoj pametni telefon putem značajke Bluetooth kako biste pozivali i primali pozive te se koristili funkcijom diktiranja za pisanje ili čitanje tekstova bez skidanja ruku s kola upravljača i pogleda s ceste.

Novi Infotainment sustav vozila Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ima interaktivne widgete, posebno dizajnirane da budu jednostavni, neposredni i intuitivni.

Poboljšani sustav navigacije na modelu Giulia Quadrifoglio jamči jednostavniji i jasniji prikaz karti i smjerova.

Zahvaljujući sustavu za zadržavanje u prometnom traku Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio pomaže vam da ne skrenete s puta. Ako vaš automobil počne skretati iz svog prometnog traka, sustav aktivno intervenira ne bi li ga zadržao u ispravnom prometnom traku.
Kako bi se izbjegli bočni sudari s automobilima u paralelnom prometnom traku, sustav za aktivno otkrivanje mrtvog kuta emitira vizualno upozorenje i preuzima aktivnu kontrolu nad upravljačem.
U kombinaciji s funkcijama aktivne regulacije brzine sustav za pomoć u prometnoj gužvi ne samo da samostalno upravlja brzinom vozila kako bi vas zadržao na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred, već vam i pomaže da ostanete u svom prometnom traku, kako na gradskim ulicama tako i na autocesti.
Inteligentni sustav regulacije brzine kombinira funkcije aktivnog regulatora i sustava za prepoznavanje prometnih znakova i vozaču predlaže automatske prilagodbe brzine u skladu s ograničenjima koja očita na prometnim znakovima na cesti.

Model Giulia Quadrifoglio isporučuje se opremljen najnaprednijim sustavom za prepoznavanje prometnih znakova i inteligentnim sustavom upozorenja za brzinu koji upozorava vozače na promjene ograničenja brzine na cesti. Ako je uključen aktivni regulator brzine, brzina se automatski prilagođava dodirivanjem komandi na kolu upravljača.

Sustav za prepoznavanje umora vozača otkriva tragove umora kod osobe za upravljačem vozila Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio tako što nadzire njen stil vožnje i duljinu putovanja te upozorava vozača putem signala upozorenja i prikazom simbola šalice na TFT zaslonu.

ZANIMA VAS GIULIA QUADRIFOGLIO?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE ALFA ROMEO OBITELJI

TONALE

GIULIA

GIULIA QUADRIFOGLIO

STELVIO

STELVIO QUADRIFOGLIO