O NAMA

Više od 70 godina iskustva

U više od 70 godina poslovanja uvijek smo težili biti u korak s novitetima i trendovima te biti još bolji u pružanju usluga našim vjernim i novim klijentima. Ipak, najviše smo ponosni na naše početke te davne 1948. godine. Naša obiteljska priča počiva na entuzijazmu i hrabrosti, a nastala je iz velike ljubavi prema automobilima i  i uspješno se prenosila s generacije na generaciju. Ponosni smo na naše korijene, jer su najbolja vodilja u sve što radimo i najčvršći temelj za sve izazove koje nosi budućnost. Puno je značajnih događaja obilježilo protekle 74 godine, a u nastavku vas upoznajemo samo s nekima od njih.

1948. godina

Jordan Karić osniva obiteljski obrt u Šarengradskoj 15, u Zagrebu, a iz kojeg će nastati sadašnja tvrtka Karić automobili d.o.o. Od samih se početaka bavimo servisiranjem vozila grupacije Fiat.

1973. godina

Obrt preuzima druga generacija obitelji Karić, sin Željko.

80-te godine

Pozitivno poslovanje sasvim logično dovodi do važnih investicija. 80-tih godina provodi se modernizacija servisa i nabava dizalice.

1994. godina

Uz već uhodane usluge servisiranja vozila, širimo poslovanje na prodaju rezervnih dijelova.

1997. godina

Značajan razvoj poslovanja dovodi do prijelomne točke, kada obiteljski obrt prelazi u tvrtku Karić Automobili d.o.o.

1998. godina

Potpisujemo ugovor s generalnim zastupnikom kao ovlašteni trgovac i servis za vozila Fiat, Lancia i Alfa Romeo te proširujemo djelatnost na prodaju vozila i rezervnih dijelova.

2000. godina

Selimo na sadašnju lokaciju u neposrednoj blizini Doma sportova, na adresi Andrije Žaje 5. Paralelno širimo djelatnost na limariju, lakiranje, montažu i balans guma. Na prostoru od gotovo 3000 m2 svojim klijentima nudimo potpunu uslugu na jednom mjestu – u samom centru grada. Tih godina tvrtku i tradiciju preuzima i nastavlja treća generacija obitelji Karić.

2018. godina

osnivamo sestrinsku tvrtku FLEET4RENT d.o.o. za dugoročni najam vozila i upravljanje flotama.

2019. godina

Potpisujemo ugovor kao ovlašteni prodavatelj i servis vozila Ford na lokaciji u Karlovcu.

2021. godina

Postajemo ovlašteni servis za vozila marke Jeep® te tako zaokružujemo ponudu servisiranja gotovo svih brendova grupacije FCA u Zagrebu.

2022. godina

U skladu sa zahtjevim tržišta i svjetskim trendovima, proširujemo ponudu na električna vozila XEV, Aiways, MG i Supersocco.

BUDITE IZBIRLJIVI

Vrhunski brendovi, dokazana kvaliteta

ZA MOTIVIRANE PROFESIONALCE

Minimalni troškovi, maksimalna produktivnost.

SVE ZA LIMENOG LJUBIMCA

Obavezna oprema ili detalji koji čine razliku?