ALFA ROMEO GIULIA

Povratak najsportskije limuzine

Novo ruho sportske ljepotice

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia dizajnirali su, proizveli i izradili istinski ljubitelji automobila Alfa Romeo kako bi ispunili očekivanja najzahtjevnijih vozača. Iza njegove lijepe i sportske karoserije krije se pravo srce potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia: napredna tehnologija, odvažan dinamičan duh te iznimne performanse i učinkovitost. Sve to uravnoteženo je dizajnom koji u središte stavlja vozača i njegove osjećaje.

VANJSKI IZGLED

Nesumljivo Alfa Romeo

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia rezultat je 106 godina posvećenih stvaranju automobilskih remek djela. Vanjski dio nastavak je ikonskog dizajna Alfa Romeo i po pitanju tehnologije i stila. Rešetka „trilobo” legendarni je mamac za sve zaljubljenike u automobile Alfa Romeo, s oblikom slova „V” i mišićavim linijama koje označavaju snagu sakrivenu u karoseriji.

UNUTRAŠNJOST

Jednostavno fokusirana na vozača

Prostor za vozača potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia osmišljen je tako da vozača stavlja u središte svih svoj ergonomskih značajki. Armaturna ploča, mjerač brzine, mjenjač i inovativan upravljač stvoreni su kako bi pojačali doživljaj u vožnji. Prvo što vozač osjeti kada se naše u vozilu su materijali vrhunske kvalitete i minimalistički, no rafinirani pristup dizajnu. Niti jedan detalj nije prepušten slučaju. Sklad čovjeka i stroja.

ROĐENA U ITALIJI. STVORENA DA BUDE JEDINSTVENA.

Spoj strasti, jednostavnosti i kvalitete materijala. Karakteristična kombinacija luksuznih presvlaka i završnih obrada stvara nesvakidašnji ambijent stvoren za uživanje.

TEHNOLOGIJA I OPREMA

Inovacije u službi sigurnosti i užitka u vožnji

Nova Alfa Romeo Giulia opremljena je najnovijom tehnologijom po pitanju sigurnosti i sustava infotainment, a izostavljeni su svi nepotrebni dodaci. Svaka komanda u vozilu jasna je i intuitivna, a sva pozornost vozača usmjerena je na cestu i čisti Alfa Romeo užitak.

Stvaranje pravog automobila Alfa Romeo znači stvoriti automobil bez kompromisa u kojem je vozač u fokusu.

Ona je strastvena, pruža uzbuđenje i čisti užitak, a tome u prilog idu i karakteristike mehaničkih dijelova: platforma s pogonom na stražnje kotače, optimalna raspodjele težine, najmodernija shema ovjesa i odličan omjer snage i težine.

Giulia je opremljena novim uzdužnim pogonskim sklopom s 2,2-litarskim dizel motorom koji je kombinacija iznimnih performansi i učinkovitosti. Donji dio motora izrađen je od aluminija kako bi se smanjila težina automobila.

Dizelski motor dolazi u dvije snage: 150 i 180 ks. Turbo punjač radi na malom broju okretaja s velikim zakretnim momentom kako bi se pružio progresivan odaziv bez kašnjenja turba.

Možete odabrati i snažan 2,3-litarski benzinski motori snage 200 ks sa zakretnim momentom od 330 Nm. Oba motora, dizelski i benzinski, upareni su s automatskim mjenjačem s 8 brzina.

ZANIMA VAS GIULIA?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE ALFA ROMEO OBITELJI

TONALE

GIULIA

GIULIA QUADRIFOGLIO

STELVIO

STELVIO QUADRIFOGLIO