ALFA ROMEO STELVIO

SUV dizajniran da probudi sva osjetila

DIZAJN

Elegancija i sportski izgled

Elegancija i sportski izgled skladno spojeni u linije modela Stelvio. Prilagodljiva, Bi-ksenon svjetla od 35 W pružaju izvrsno osvjetljavanje. Nova razina opreme Veloce najviša je klasa sportske opreme s ekskluzivnim estetskim detaljima kao što su obrubi blatobrana u boji karoserije i stražnji odbojnik s crnim detaljima. Nova razina opreme Ti najviša je klasa elegantne opreme s ekskluzivnim estetskim detaljima kao što su obrubi blatobrana i stražnji odbojnik u završnoj obradi Dark Miron sa srebrnim detaljima. Vrata prtljažnika s upravljanjem „slobodne ruke” omogućuju vam otvaranje prtljažnika prelaskom noge ispod branika.

MOTORI

Stelvio, iskonska strast

Bogat asortiman učinkovitih motora visokih performansi, u potpunosti izrađenih od aluminija, u kombinaciji s automatskim mjenjačem ZF s 8 brzina za maksimalnu učinkovitost po pitanju potrošnje ulja, performansi i udobnosti.

TEHNOLOGIJA

Uvijek povezani

Bilo da se radi o povezanosti s vanjskim svijetom ili vašim automobilom, Alfa Connect Services donosi niz usluga povezivanja karakterističnih za model Alfa Romeo Stelvio.

Za upravljačem vozila Alfa Romeo Stelvio nikad niste sami. Doista, usluga My Assistant omogućuje vam povezivanje s odgovarajućim operaterom koji će vam pomoći pri rješavanju hitnih situacija.
Počevši od danas sa svojim vozilom Stelvio možete komunicirati sa svakog mjesta. A sve to zahvaljujući usluzi My Remote koja vam omogućuje izvršavanje brojnih radnji, primjerice zaključavanje i otključavanje vrata ili uključivanje svjetala, putem pametnog telefona ili pametnog sata.
Pregledavajte sve podatke o svom vozilu Alfa Romeo Stelvio na računalu ili pametnom telefonu. Udobno smješteni u svoj naslonjač. Samo se prijavite na My Car.
Uz funkciju My Navigation sljedeća vožnja vozilom Alfa Romeo Stelvio započet će i prije nego što se ukrcate. Sa svog pametnog telefona u navigacijski sustav možete slati odabrane destinacije i interesne točke. A putem ćete primati informacije u stvarnom vremenu o stanju u prometu, vremenskoj prognozi i kamerama za nadzor brzine na vašoj ruti.
My Wi-Fi je usluga iz paketa Alfa Connect Services koja vozilu Alfa Romeo Stelvio omogućuje pružanje pristupa bežičnoj mreži za sve putnike.
Zaštitite svoj Stelvio uslugom My Theft Assistance koja vas obavještava o svim sumnjivim događajima kao što su pokušaj krađe ili neovlaštena vuča.

ELEGANCIJA U ISKONSKOM TALIJANSKOM STILU

U putničkom prostoru funkcionalnost i ljepota neraskidivo su povezani za osiguranje maksimalne udobnosti i sigurnosti.

TEHNOLOGIJA I SIGURNOST

Užitak vožnje Alfa Romea u SUV inačici

Primjena niza inovativnih tehnoloških rješenja vješto uobličena u SUV model u Alfa Romeo stilu. Stelvio donosi novi koncept dinamične vožnje u svoju kategoriju.

D, načina rada Dynamic za sportsku vožnju. Motor i mjenjač prihvaćaju sportsko mapiranje, trakciju u zavojima i osjetljivost papučice gasa kod jačeg ubrzavanja.

N, način rada Natural, sa standardnim odzivom motora i mjenjača i udobnijom postavkom ovjesa.

A, Advanced Efficiency. Za sve one prilike kada želite istaknuti učinkovitost umjesto performansi.

Alfa Romeo Stelvio opremljen je sustavom ovjesa AlfaTM™ Link, četverozglobnim i poluzglobnim od aluminija koji jamči izvrsnu upravljivost i izvanrednu udobnost.

Sprijeda visok četverokutni ovjes s poluvirtualnom upravljačkom osovinom vozaču omogućuje brzo i precizno upravljanje te izvrsno držanje ceste uz visok osjet kontrole.

Sustav aktivne regulacije ovjesa Alfa™ Active System dinamički prilagođava reakciju ovjesa sukladno uvjetima vožnje i odabranom načinu rada putem birača Alfa™ DNA.

Savršena ujednačenost težina na osovinama, najbolji omjer upravljanja u klasi i malena sveukupna težina vozila Alfa Romeo Stelvio rezultat su posebnih odabira pri dizajnu i upotrebe najnaprednijih materijala kao što su iznimno lagana platforma ili prijenosno vratilo. Prvo SUV vozilo marke Alfa Romeo stvoreno je da zadovolji očekivanja i najzahtjevnijih i najstrastvenijih vozača.

Sustav za pomoć pri kretanju nizbrdo omogućuje održavanje konstantne i sigurne brzine vožnje pri kretanju nizbrdo, djelujući neovisno i zasebno na kočnice: stabilnost i sigurnost su zajamčene, čak i u uvjetima slabog prianjanja te na strmim nagibima.

Tehnologija pogona na sva četiri kotača Alfa Romeo Q4 kombinacija je maksimalne sigurnosti i visokih performansi zahvaljujući raspodjeli momenta u stvarnom vremenu između prednje i stražnje osovine, a u skladu s aktualnim uvjetima trakcije i komandama vozača.

Dodatak vašeg pametnog telefona s operacijskim sustavom Android, u potpunosti ugrađen u Infotainment sustav vozila Alfa Romeo.

Uz Apple Car Play možete upotrebljavati sve funkcije i aplikacije svog uređaja iPhone putem Infotainment sustava vozila Alfa Romeo Stelvio. A pritom ni u jednom trenutku ne morate skinuti ruke s upravljača.

Uparivanjem svog telefona putem Bluetooth značajke možete primati pozive i pozivati te reproducirati i pisati tekstne poruke bez skidanja ruku s upravljača vozila Alfa Romeo Stelvio.

Novi Infotainment sustav vozila Alfa Romeo Stelvio ima interaktivne widgete, posebno razvijene da budu više intuitivni, a time i prikladniji za neposrednu interakciju.

Zahvaljujući optimalnom sučelju sustava za navigaciju u vozilu Alfa Romeo Stelvio podaci se lakše čitaju.

Alfa Romeo Stelvio pomoći će vam da ostanete smireni i koncentrirani za upravljačem uz pomoć sustava za pomoć u prometnoj gužvi i na autocesti. Pomoću kamere postavljene na stražnji odbojnik i putem više senzora, sustav vam pomaže da ostanete u svom prometnom traku i držite sigurni razmak od vozila ispred sebe, kako na gradskim prometnicama, tako i na autocesti.

Sustav za aktivno otkrivanje mrtvog kuta pomaže vozaču da izbjegne sudare s automobilima u paralelnim prometnim trakovima. Kako? Djelovanjem na kolo upravljača i prikazom vizualnog signala u retrovizoru.

Sustav za zadržavanje u prometnom traku intervenira svaki put kada se Stelvio slučajno približi bijeloj liniji prometnog traka kako bi zadržao to SUV vozilo marke Alfa Romeo u njegovom prometnom traku.

Inteligentni sustav regulacije brzine omogućuje vam da vozite Alfa Romeo Stelvio na namještenoj brzini uz neprekidno održavanje ispravnog razmaka od vozila ispred. A sve to bez potrebe djelovanja na papučicu gasa.

Model Stelvio isporučuje se opremljen najnaprednijim sustavom za prepoznavanje prometnih znakova i inteligentnim sustavom upozorenja za brzinu koji upozorava vozače na promjene ograničenja brzine na cesti. Ako je uključen aktivni regulator brzine, brzina se automatski prilagođava dodirivanjem komandi na kolu upravljača.

Sustav za zadržavanje pažnje vozača otkriva tragove umora kod osobe za upravljačem vozila Alfa Romeo Giulia tako što nadzire njen stil vožnje i duljinu putovanja te je upozorava putem signala upozorenja i prikazom simbola šalice na TFT zaslonu.

ZANIMA VAS STELVIO?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE ALFA ROMEO OBITELJI

TONALE

GIULIA

GIULIA QUADRIFOGLIO

STELVIO

STELVIO QUADRIFOGLIO