Marka MG je ispred svog vremena od njezinog stvaranja u radionici Morris Garages 1924. Sada nova generacija može odabrati vozilo ove legendarne marke. Redizajnirano, elektrificirano, napunjeno i spremno za budućnost. Pred nama je svijetla budućnost!

Održiva vožnja

MG će europskim vozačima ponuditi široku gamu održivih električnih i elektrificiranih vozila, pokretanih alternativnim pogonom. Proizvedeno i dizajnirano posebno za njih; napravljeno u skladu s njihovim jedinstvenim željama.

Ponudu MG vozila provjerite OVDJE

Dostupan za svakoga

Osjećate se slobodno i spremni ste prihvatiti način života koji pruža električno vozilo? Onda je MG marka baš za Vas! Model MG ZS EV, suvremeno 100% električno vozilo, nudi još veću udobnost i domet. Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid tidealan je za svakodnevnu vožnju koja ne zagađuje okoliš. Nova perjanica MG MARVEL R Electric spaja zadivljujući dizajn s vrhunskom kvalitetom i profinjenošću. Ali to nije sve – MG sada nudi još održivije modele, a najnoviji član obitelji – MG5 Electric – je prvi električni karavan na svijetu.

Ponudu MG vozila provjerite OVDJE

Kreni u avanturu

MG će vam pomoći da započnete svoju avanturu u električnom vozilu nudeći vam lijepo dizajnirano, tehnološki napredno i ekološki osviješteno vozilo koje je istodobno funkcionalno, sigurno i pristupačno.

Ponudu MG vozila provjerite OVDJE

U Europi, za Europljane

Tvrtka MG vodi računa o europskim vozačima; nudi održiva, inteligentna, funkcionalna i pristupačna vozila. Razvijena su u studijima za dizajn tvrtke MG u Šangaju u suradnji sa suvremenim studijima za dizajn u Londonu, proizvedena u Kini, i već dostupna u raznim europskim državama.

Ponudu MG vozila provjerite OVDJE

MG

Matično društvo tvrtke MG je SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor je 7. najveći proizvođač automobila na svijetu te je bio prva automobilska grupa u Kini čija je godišnja prodaja premašila 7 milijuna vozila. Proizvođači automobila povezani s tvrtkom SAIC Motor uključuju Morris Garages (MG), Roewe i Maxus, ali i SAIV Volkswagen, SAIC-GM i druge.