FIAT 500

Legendarna ikona gradskog automobila

Stil i udobnost

Dobrodošli u najsvjetliju Fiatovu galaksiju. 500 ne treba pompoznu prezentaciju. Legendarna ikona gradskog automobila spremna je izaći na ulice poput prave zvijezde.

Motori

Za svaku osobnost postoji prikladan model 500. Odaberite svoj.

Benzin s Micro Hybrid 1.0 GSE Hybrid tehnologijom 51 kW (70 KS).

UŽIVAJTE U VOŽNJI

Za sve ostalo pobrinut će se vaš 500

Dizajn i detalji

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI

Model 500 već poznajete u stilski savršenim verzijama Pop and Loungea te Sport, ali sada je vrijeme da vas očara stilska i uvjerljiva verzija Rockstara 500.

SPREMITE SE, ZVIJEZDA DOLAZI

Blještav je, sjajan je. To je izvrstan gradski automobil. Zbog toga smo ga i nazvali Zvijezda. Neka vam svaki put osvjetljava kako samo model 500 zna.

KROMIRANI DETALJI

Ogledalce, ogledalce moje, Fiat 500 najljepši tko je? Onaj sa kromiranim detaljima, naravno!

STIL KOJI “PALI”

Nema puno razmišljanja oko 500 Rockstara. Njegov se stil savršeno uklapa u nijansu boje mat zelene Portofino, koja dodatno naglašava svaki detalj.

MOĆ UNUTARNJE LJEPOTE

Uživajte u vožnji svojim gradskim automobilom dok udobno sjedite na sjedištu presvučenom presvlakom od tkanine Matelassé u pješčano bijeloj ili crnoj boji s umetcima od vinila.

ZVIJEZDA KOJA PRIVLAČI

Svemir je mračan, ali i uzbudljiv. Poput sjedala u tkanini s printom pruga u titan sivoj ili plavoj boji s umetcima od vinila.

TEHNOLOGIJA I SIGURNOST

Informacijski i zaslonski sustav s Uconnect™

Ne samo sjajno. Blještavo! Autoradio Uconnect™ HD Live sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir kompatibilan je s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto™.

Otkrijte sigurniji i pametniji način upotrebe iPhonea tijekom vožnje s novim modelom 500. Zahvaljujući Apple CarPlayu možete jednostavno povezati iPhone sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir Uconnect™ visoke rezolucije kako biste dobivali upute, upućivali pozive, slali i primali poruke i slušali glazbu, audioknjige … I cijelo vrijeme jednostavno ostanite usredotočeni na cestu. CarPlay se može upravljati Siri glasovnim upravljanjem ili dodirnim zaslonom. Saznajte koji su uređaji podržani.

*CarPlay, iPhone i Siri registrirani su zaštitni znaci tvrtke Apple Inc.

Jednostavno povežite telefon s uređajem 500 zahvaljujući integraciji 7-inčnog zaslona osjetljivog na dodir visoke rezolucije s aplikacijom Android Auto™. Korisničko sučelje omogućit će vam jednostavno upravljanje mapama, glazbom, kontaktima i još više bez ugrožavanja vlastite ili tuđe sigurnosti.

Kliknite OVDJE da biste otkrili sve kompatibilne uređaje.

Android, Android Auto™, Google Play i drugi zaštitni znakovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Google Inc.

Uz 500, tehnologija uvijek dolazi sa sigurnošću. Maksimalnu brzinu namjestite točno na volanu. Ako ju premašite, upozorit će vas ograničivač brzine.

Dodaci

POLIELIPTIČNA SVJETLA I KROMIRANI DODACI

Stil modela 500 Rockstar odvest će vas među zvijezde. S mat crnim umetcima na rešetki, poklopcem vanjskih retrovizora i ostalim dodatcima u satenskom kromu, vaš će stil biti još bolji.

VOZITE SA STILOM

Detalji su ono što cjelinu čine savršenom. Jedan od takvih detalja su aluminijski naplatci R16 modela 500 Star.

UŽIVAJTE U INTERIJERU

Sportska duša s elegantnim detaljima poput mat zelene ili satensko grafitne sive ploče.

ZANIMA VAS FIAT 500?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE SVE ČLANOVE FIAT OBITELJI

FIAT 500e

FIAT 500e Cabrio

FIAT 500

FIAT 500 Cabrio

FIAT 500 X

FIAT Panda

FIAT Panda Cross

FIAT Tipo

FIAT Tipo Cross

FIAT Station Wagon