FIAT 500 X

SUV stvoren za uživanje u gradskom životu

Stil i udobnost

Prednja svjetla, dnevna pozicijska svjetla i sklop stražnjih svjetala s LED tehnologijom. Osvježena unutrašnjost i vanjština.

Tehnologija

U jutarnjoj prometnoj gužvi ili pri gradskim svjetlima subotom uvečer. U centru ili predgrađu. Uživajte u gradu s mnoštvom tehnologije vožnje sljedeće generacije.

Uporabom kamere ugrađene iza vjetrobrana, sustav prepoznaje glavne prometne znakove i ograničenja brzine te odgovarajuće ikone prikazuje na ploči s instrumentima i upozorava vas ako se prebrzo vozite.

Održavajte trenutačnu brzinu sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova i inteligentnim tempomatom. Samo s jednim klikom možete namjestiti graničnu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koje je prepoznao sustav prepoznavanja prometnih znakova.

Ako se automobil pomakne iz vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera, upozorenje će se upaliti i oglasiti kako bi ukazalo na nehotični izlazak iz vozne trake te kako biste mogli odmah reagirati.

Najbolja zaštita, čak i u smislu pasivne sigurnosti, sa šest zračnih jastuka – prednjim, bočnim i zračnim zavjesama.

Uz pomoć prednjih i stražnjih parkirnih senzora, 500X vam pruža podršku u najtežim manevrima, zvučno vas upozoravajući ako ste preblizu drugim vozilima ili preprekama.

Iskusite sljedeću generaciju 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti. Bluetooth hands-free, audio strujanje, čitač tekstualnih poruka i funkcija prepoznavanja glasa, aux-in audio i USB priključci i kontrole na upravljaču.

Motor

Očuvanje planeta i unošenje lakoće u svakodnevnu vožnju dio je naše misije. Zato je novi Fiat 500 »la Prima« izgrađen na potpuno novoj 100% električnoj bazi, osmišljenoj za sljedeće desetljeće. Električni Fiat 500 »la Prima« nudi tri načina vožnje: Normal, Range i Sherpa, koji omogućuju prebacivanje prema stilu vožnje.

U Fiat 500X ugrađuju se benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem, projektirani da osiguraju pravu ravnotežu voznih značajki i ekonomičnosti. Sukladni Euro 6D normi i s filtrom benzinskih čestica (GPF), ovi turbo motori osiguravaju snažna ubrzavanja i također su puno tiši.

1.0 FireFly (120 KS)

MAX. BRZINA: 188 km/h
UBRZANJE (0-100 km/h): 10,9 s
MAX. SNAGA: 120 KS pri 5500 okr.
MAX. OKRETNI MOMENT: 190 Nm pri 1750 okr.
POTROŠNJA GORIVA:
Grad: 8,4 l; Izvan grada: 5,8 l; Kombinirano: 6,7 l
CO2 EMISIJE: 154 g/km

Dizajn i komfor

SAGLEDAJTE SVE U SVJETLU

Sagledajte grad kao nikad prije, s inovativnim LED prednjim svjetlima veće svjetline. Što je još bolje, svjetla štede do 66% energije u odnosu na standardne halogene lampe i traju puno duže!

DAŠAK STILA

Sklopovi stražnjih LED svjetala, s pozadinom u boji karoserije, ističu nepogrešivi stil obitelji 500. Opremljeni su LED lampama kako biste bili sigurni da će vas uočiti i primijetiti kamo god krenuli.

UGODNO SE SMJESTITE

U Fiatu 500X svaki detalj je dizajniran kako bi zajamčio najveću udobnost. Pa tako i ergonomski upravljač s integriranim audio kontrolama i redizajnirana ploča s instrumentima bolje čitljivosti.

POGLEDAJTE U UNUTRAŠNJOST

Stilski izvana i udoban iznutra. Fiat 500X ima osvježenu unutrašnjost s umetcima od techno kože na sjedalima, armaturnoj ploči u boji karoserije i nepogrešivom 500X logotipu kao potpisu umjetnika na remek djelu.

ZANIMA VAS FIAT 500 X?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE SVE ČLANOVE FIAT OBITELJI

FIAT 500e

FIAT 500e Cabrio

FIAT 500

FIAT 500 Cabrio

FIAT 500 X

FIAT Panda

FIAT Panda Cross

FIAT Tipo

FIAT Tipo Cross

FIAT Station Wagon