FIAT PANDA

Vožnja u gradskom stilu

Stil i udobnost

Sve što vam je potrebno za svakodnevnu vožnju: udobnost, prostranost i funkcionalnost. Nova Fiat Panda ekološki je svjesnija, s više tehnologije i zabave. Vrlo jednostavno, već od 1980.

Tehnologija

Panda je uvijek bila popularan automobil sa svojim dinamičnim karakterom i pametnim rješenjima koja pružaju udobnost u svim situacijama. Biti u središtu pozornosti više od 40 godina uspijeva samo nekima, a Pandi to uspijeva.

Novi Infotainment sustav na svim modelima iz proizvodnog programa Panda ima 7” radijski dodirni zaslon kompatibilan sa sustavima Apple CarPlay™ i Android Auto™. Povežite svoj pametni telefon s Uconnect™ radijskim uređajem i slušajte svoju glazbu ili obavljajte pozive, a sve to bez skretanja pogleda s ceste.

Povežite svoj iPhone s Uconnect™ 7″ zaslonom i upravljajte sustavom Apple CarPlay™ putem glasovnog upravljanja Siri ili putem dodirnog zaslona. Apple CarPlay™ sigurniji je i pametniji način za upotrebu uređaja iPhone u automobilu. Omogućuje vam navigaciju, telefoniranje, slanje i primanje poruka, slušanje glazbe sa servisa Apple Music ili Spotify, audioknjiga ili podcasta, a sve to bez skretanja pozornosti s ceste.

Kliknite ovdje kako biste saznali koji su uređaji podržani.
CarPlay, iPhone i Siri registrirani su zaštitni znaci tvrtke Apple Inc.

Novi modeli iz proizvodnog programa Panda također su kompatibilni sa sustavom Android Auto™. Nakon što svoj pametni telefon povežete s automobilom, u aplikaciji će se prikazati korisnički prilagodljivo sučelje na Uconnect™ 7″ zaslonu. Možete upravljati glazbom i kontaktima, a zahvaljujući servisu Google karte možete istraživati karte i saznati stanje u prometu u stvarnom vremenu, a sve to izravno s dodirnog zaslona i bez ugrožavanja sigurnosti.

Za upotrebu značajke Android Auto na zaslonu u automobilu potrebno vam je vozilo kompatibilno sa značajkom Android Auto, i Android telefon koji radi na operacijskom sustavu 5.0 ili novijem te aplikacija Android Auto.

Kliknite ovdje kako biste saznali koji su uređaji podržani.
Google, Google Play, Android Auto i Waze zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.

Prepreke koje se iznenada pojavljuju više neće biti problem. Autonomni sustav kočenja u slučaju nužde novom modelu Panda omogućuje prepoznavanje vozila ispred i automatsko aktiviranje kočenja u slučaju nužde ako vozač ne poduzme odgovarajuću radnju za sprječavanje sudara.

Motor

Nova Fiat Panda Street dostupna je s novim hibridnim motorom koji smanjuje emisiju CO2 i potrošnju goriva do 30%. Također možete odabrati snažniji i učinkovitiji benzinski motor od 0,9 litara, snage 62,5 kW (85 KS) Twinair s pogonom na sva četiri kotača.

Mikro hibridni motor 1.0 GSE 70CV dostupan u proizvodnom programu Panda Street omogućuje vam vožnju i kretanje na puno praktičniji i ekološki podoban način: osim što su kod njega emisije CO2 manje do 30 % , omogućuje i pristup LTZ-u, pogodnosti kod parkiranja na pojedinim područjima i oslobođenje od poreza. Uz proizvodni program Panda Street ušteda novca i čuvanje okoliša postali su lakši.

Za novi model Panda Street dostupan je i benzinski motor 0.9 85CV TWINAIR 4X4. Snažniji i učinkovitiji, ovaj je motor savršen izbor za dinamičnije iskustvo vožnje. Tehnologija 4×4 jamči bolje držanje ceste i trakciju na svim podlogama, a funkcija birača načina vožnje omogućuje vam odabir omiljenog načina vožnje: Auto, Off-Road ili Hill Descent Control, za maksimalnu sigurnost i užitak pri vožnji, uvijek.

Proizvodni program Panda Street nudi održivije opcije motora, među kojima je i E6d Final, za ekološki podobne performanse.

1.0 GSE 70CV
Zapremnina (cm3): 999
Maks. snaga u kW (CV – CE) pri o/min: 51 (70) 6000
Maks. moment u Nm (kgm – CE) pri o/min: 92(9,38) 3500
Maksimalna brzina (km/h): 164
Ubrzanje 0 – 100 km/h (s): 13,9

0.9 85V TWINAIR 4×4
Zapremnina (cm3): 875
Maks. snaga u kW (CV – CE) pri o/min:
Normalna vožnja 63 (85) 5500
EKO 57 (77,5) 5500
Maks. moment u Nm (kgm – CE) pri o/min:
Normalna vožnja 145 (14,8) 1900
EKO 100 (10,2) 2000ù
Maksimalna brzina (km/h): od 163
Ubrzanje 0 – 100 km/h (s): od 12,7

Nova gradska senzacija

SVI SU POGLEDI USMJERENI PREMA VAMA

Redizajnirani odbojnik doprinosi upečatljivijem i robusnijem izgledu.

ELEGANCIJA KAKVU STE TRAŽILI

Novi 15” elegantni kotači.

SAMO NEBO JE GRANICA

Model je opremljen krovnim nosačima za prijevoz dodatnog tereta kad vam to zatreba.

DIVLJA STRANA GRADA

Zaljubljenici u avanture mogu odabrati i novi Panda Street 4×4; odvažniji izgled, poseban dizajn kotača, crne krovne šipke i logotip Cross.

ODABERITE SVOJ NAČIN POVEZIVANJA

Radio Uconnect™ Mobile ili opcijski 7” dodirni zaslon kako bi vam svijet bio na dohvat prstiju. Radio Uconnect Mobile s držačem za pametni telefon i značajkama Bluetooth i DAB lako možete povezati sa svojim uređajima za slušanje glazbe i još puno toga.

NADASVE ELEGANTNA

Zrnata antracit siva ploča s instrumentima donosi dašak gradskog stila u izgled unutrašnjosti.

SIVO, MODERNO

Novi izgled sjedala savršeno je usklađen s elegantnom sivom bojom zahvaljujući dinamičnoj prugastoj strukturi.

ZANIMA VAS FIAT PANDA?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE SVE ČLANOVE FIAT OBITELJI

FIAT 500e

FIAT 500e Cabrio

FIAT 500

FIAT 500 Cabrio

FIAT 500 X

FIAT Panda

FIAT Panda Cross

FIAT Tipo

FIAT Tipo Cross

FIAT Station Wagon