MG EHS

Plug-in Hybrid

MG EHS

Otisnite se u pustolovinu

Zahvaljujući sportskom izgledu i prostranoj unutrašnjosti sa značajkama udobnosti i domišljatosti, jednostavno je sjesti u vozilo MG EHS Plug-in Hybrid i otisnuti se u pustolovinu. Opustite se u udobnim sjedalima dok naša pametna tehnologija olakšava vožnju. S dvije verzije na izbor – Comfort i Luxury – postoji vozilo MG EHS Plug-in Hybrid za svaki životni stil.

SIGURNOST

Sigurna putovanja

Sigurnost je uvijek najvažnija značajka našeg dizajna. Plug-in hybrid model nasljeđuje čvrstu strukturu svoje benzinske verzije zajedno sa sustavom MG Pilot i ostalim mjerama sigurnosti na visokonaponskim dijelovima, kako bi se dodatno osigurala zaštita svake osobe u vozilu.*

*Benzinska verzija vozila MG EHS dobila je najveću ocjenu od pet zvjezdica na testovima Euro NCAP-a, vodeće svjetske agencije za sigurnost. Dizajniran i opremljen lepezom sustava za aktivnu i pasivnu sigurnost u seriji, model je postigao najviše ocjene na najnovijim Euro NCAP testovima zaštite i izbjegavanja sudara, najstrožim testovima koji su ikad provedeni.

Premda paket baterije nije tako velik kao kod isključivo električnih vozila, standard sigurnosti je isti i u skladu s različitim sigurnosnim protokolima: razina vodonepropusnosti IP67, sigurnosni standard baterije US UL2580, specijalni zahtjev EU ECE R100 EV, zahtjev za siguran transport UN38.3.

Kamera 360° bez mrtvog kuta u bilo kojem trenutku: ulazak u zavoje pri niskim brzinama ili vožnja unatrag.

Na čitavoj karoseriji vozila upotrijebljeno je mnogo čelika visoke čvrstoće i toplo valjanog čelika kako bi se osigurala čvrstoća i sigurnost vozila.

PERFORMANSE

Izniman užitak u vožnji dinamičnog vozila

Izniman užitak u vožnji dinamičnog vozila. Izuzetna kombinacija motora i turbo motora te iznimna kalibracija šasije jamče užitak u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

Iznimna snaga također će se suočiti s izazovima raznovrsnih zavoja. Zahvaljujući XDS (Elektronička blokada diferencijala) sustavu, MG EHS Plug-in Hybrid može spriječiti podupravljanje i smanjiti gubitak snage kako bi se pretvorio u sportsko vozilo s iznimnom upravljivošću.
Maksimalna snaga elektromotora od 122 KS + maksimalna snaga motora s unutarnjim izgaranjem od 162 KS + maksimalni zakretni moment elektromotora od 230 Nm + maksimalni zakretni moment motora s unutarnjim izgaranjem od 250 Nm omogućuje vozilu MG EHS Plug-in Hybrid da ubrza od 0 do 100 km/h u 6,9 sekundi, čime zauzima vodeće mjesto u ovom segmentu.

Obujam prtljažnika, od 448 litara, dovoljan je za vikend putovanje, ali spuštanjem stražnjih sjedala dobivate prostor obujma do 1166 litara, koji je dovoljan za znatno duže putovanje! A ne zaboravimo na nosivost krova od 75 kg i prostor za odlaganje unutar kabine.

PLUG-IN HYBRID

Udobna vožnja

Njegov snažan motor i štedljivi električni motor znače da smanjujete emisije CO2 bez žrtvovanja dometa. S inteligentnom upravljačkom jedinicom i 10-stupanjskim mjenjačem, MG EHS Plug-in Hybrid može smanjiti potrošnju goriva i emisije, a istodobno osigurati užitak u vožnji.

Električni pogon
Mjenjač s 10 brzina

1.8L/100km
Potrošnja goriva

52km
Električni doseg

Zahvaljujući visoko učinkovitom turbo motoru s direktnim ubrizgavanjem i elektromotoru s višeslojnim valovitim namotom, MG EHS Plug-in Hybrid ima emisiju CO2 od samo 43 g/km i potrošnju goriva od 1,8 l/100 KM. Baterija od 16,6 kWh također omogućuje WLTP domet od 52 km. Uzevši sve navedeno u obzir, MG EHS Plug-in Hybrid će uštedjeti mnogo u pogledu troškova upotrebe.
Mjenjač s 4 brzine za električni motor i mjenjač sa 6 brzina za motor s unutrašnjim izgaranjem savršeno se nadopunjuju kako bi ponudili konstantnu izlaznu snagu. Stopa učinkovitosti je više od 94 %, a vrijeme odziva je manje od 0,2 sekunde što čini prebacivanje brzina glatkim i brzim.

Druga generacija
električnog pogona s mjenjačem s 10 brzina

Nova hibridna kontrolna jedinica može analizirati zahtjeve za energijom prepoznajući stanje na cesti, a zatim odlučiti o distribuciji izlazne energije i prilagoditi razinu baterije. Još važnije, ona će aktivno učiti vozačev način vožnje kako bi prilagodila distribuciju energije. Što više vozite, to vozilo postaje pametnije.

Inteligentna HCU jedinica
Hibridna kontrolna jedinica

Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid također nasljeđuje napredne EV tehnologije od električnih modela tvrtke MG, uključujući visoko integrirani motor s višeslojnim valovitim namotom koji se hladi uljem i aktivnu bateriju visoke gustoće koja se hladi tekućinom iz CATL-a.

Visoko učinkoviti elektromotor i benzinski motor nadopunjuju se kako bi poboljšali učinkovitost vuče. Kapacitet vuče vozila MG EHS Plug-in Hybrid može biti do 1500 kg.

DIZAJN

Dinamičnost u svakom detalju

MG EHS Plug-in Hybrid odlikuje se zategnutim linijama i svim značajkama istinskog SUV vozila.

Rešetkasta maska, sportski naplatci od 18″ u seriji (verzija Luxury) i bočne linije naglašavaju njegov iznimni dizajn.

Trokraki upravljač u obliku slova D, kožne presvlake s crvenim prošivima i integrirana sportska sjedala stvaraju iznimnu atmosferu.

Dvobojna izdužena LED svjetla, dinamični pokazivači smjera i ambijentalna svjetla „Aurora“ sa 64 različite boje izražavaju jedinstvenu osobnost vozila.

UDOBNOST

Otvorite vrata i smjestite se u mekana sjedala svog vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

TEHNOLOGIJA

Više informacija pri vožnji

Izuzetna kombinacija motora i turbo motora te iznimna kalibracija šasije jamče užitak u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid. Potpuno električno vozačevo sjedalo nudi više informacija o vozilu.

Zahvaljujući interakciji digitalne instrumentne ploče od 12,3″ s dodirnim zaslonom, na raspolaganju vam je prikaz više informacija i različitih načina vožnje.

„Lebdeći“ dodirni zaslon od 10,1″ s DAB-om, satelitskom navigacijom i funkcijama Apple CarPlay/Android Auto stavlja vam sve potrebno na dohvat ruke.

MG EHS

Comfort

 • Digitalna instrumentna ploča od 12,3″
 • Presvlake sjedala od poliuretana
 • Halogena prednja svjetla s podešavanjem visine
 • Navigacija / povezivost pametnog telefona (Apple CarPlay & Android Auto)
 • „Lebdeći“ dodirni zaslon od 10,1″
 • Grijanje prednjeg sjedala
 • Dvozonski klima uređaj
 • Stražnja kamera s crtama vodilicama

*Konačna verzija ovisi o podacima homologacije.

MG EHS

Luxury

 • Aluminijska sportska papučica
 • Panoramski krovni otvor
 • Integrirana sportska sjedala od kože
 • Ukrasni premium umetak na vratima
 • Ambijentalno osvjetljenje
 • Vrata prtljažnika s automatskim otvaranjem
 • LED prednja svjetla s podešavanjem visine
 • Dinamični pokazivači smjera

*Konačna verzija ovisi o podacima homologacije.

ZANIMA VAS MG EHS?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE MG OBITELJI

7 godina trostruke bezbrižnosti MG jamči najbezbrižnije iskustvo vožnje na tržištu