FIAT DUCATO FURGON

Prvo lako komercijalno vozilo s autonomnom vožnjom

MOTORI

Novi Multijet3 pogonski sklop

Nova ponuda Ducato Multijet3 pogona nudi širok raspon motora koji vam olakšavaju posao u svakoj mogućoj misiji.
Light Duty i Heavy Duty homologacija (snage od 120 KS, 140 KS, 160 KS i 180 KS), dostupno s ručnim i automatskim mjenjačima, sve uz smanjenu razinu buke i masu te u klasi najnižu potrošnju goriva.

POVEZANOST

Vezano za vaš rad

Svaki pojedini detalj novog modela Ducato je izveden na način da osigurava savršenu udobnost rada u kabini. Funkcija ulaska i pokretanja bez ključa kako biste mogli cijeli dan raditi držeći ključ u džepu. EPB sustav koji pretvara klasičnu ručnu polugu u jednostavnu tipku. Full-LED prednja svjetla za povećanje vidljivosti te Eat & Work sjedalo koje se pretvara u stol za laptop ili ručak.

Povezivanje komercijalnih vozila nikada nije bilo toliko važno. Novi Ducato nudi najbolji infotainment sustav u klasi zajedno s najnovijim tehnologijama povezivanja koje poboljšavaju učinkovitost vozila i voznog parka.

NAJBOLJA NOSIVOST U KLASI

Najbolja nosivost u klasi. Jedino vozilo s prednjim pogonom koje nudi nosivost od 2,2 t

AUTONOMNA VOŽNJA

Prvo komercijalno vozilo s autonomnom vožnjom

Zahvaljujući potpuno obnovljenoj električnoj arhitekturi i elektroničkom servo upravljaču, inovativne sigurnosne značajke temelj su novog modela Ducato jer pružaju sigurnije radno okruženje i bezbrižno iskustvo vožnje sa sustavom Fiat Co-Driver. Druga razina autonomne vožnje znači da je Ducato opremljen s nekoliko naprednih sustava pomoći vozaču (ADAS) koji mogu preuzeti kontrolu nad upravljanjem, ubrzanjem i kočenjem u različitim uvjetima.

ZANIMA VAS NOVI DUCATO FURGON?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE FIAT PROFESSIONAL OBITELJI

Novi Doblò

Doblò Cargo

Doblò Combi

Ducato Furgon

Ducato šasija s kabinom

Ducato Combinato i Panorama