FIAT DUCATO S ŠASIJA KABINOM

Bolji rad iza volana

MOTORI

Novi Multijet3 pogonski sklop

Nova ponuda Ducato Šasija s kabinom Multijet3 pogona nudi širok raspon motora koji vam olakšavaju posao u svakoj mogućoj misiji. Light Duty i Heavy Duty homologacija (snage od 120 KS, 140 KS, 160 KS i 180 KS), dostupno s ručnim i automatskim mjenjačima, sve uz smanjenu razinu buke i masu te u klasi najnižu potrošnju goriva.

POVEZANOST

Vezano za vaš rad

Svaki pojedini detalj novog modela Ducato Šasija s kabinom je izveden na način da osigurava savršenu udobnost rada u kabini. Funkcija ulaska i pokretanja bez ključa kako biste mogli cijeli dan raditi držeći ključ u džepu. EPB sustav koji pretvara klasičnu ručnu polugu u jednostavnu tipku. Full-LED prednja svjetla za povećanje vidljivosti te Eat & Work sjedalo koje se pretvara u stol za laptop ili ručak.

Povezivost za komercijalna vozila nikada nije bila tako važna. Novi Ducato Šasija s kabinom nudi najbolje sustave informacija i zabave u klasi spojene s najnovijim tehnologijama povezivanja, što unaprjeđuje učinkovitost vozila i voznog parka.

GRIJANI VJETROBRAN

Brže odmrzavanje i odmagljivanje vjetrobrana u ekstremno hladnim uvjetima

AUTONOMNA VOŽNJA

Prvo komercijalno vozilo s autonomnom vožnjom

Zahvaljujući potpuno električnoj arhitekturi i električnom servo upravljanju, inovacije u zaštitnim značajkama su ključ ponude novog modela Ducato Šasija s kabinom, pružajući sigurnije radno mjesto i vožnju bez stresa uz funkciju pomoći suvozača. Razina 2 autonomne vožnje podiže model Ducato Šasija s kabinom s razine sustava jednog vozača na razinu višestrukog ADAS sustava, koji u različitim scenarijima može preuzeti upravljanje, ubrzavanje i kočenje.

ZANIMA VAS NOVI FIAT DUCATO S ŠASIJA KABINOM?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE FIAT PROFESSIONAL OBITELJI

Doblò Cargo

Doblò Combi

Ducato Furgon

Ducato šasija s kabinom

Ducato Combinato i Panorama