NOVI JEEP® RENEGADE 4XE

Plug-in hibridna tehnologija

DIZAJN I KOMFOR

Legendarni stil

Legendarne i izvanredne linije modela Renegade više su nego prikladne novoj 4xe plug-in hibridnoj tehnologiji. Inovacija u mobilnosti dolazi iz legendarnog stila. Interijer je dizajniran s fokusom na vozača i suputnike. Svestrani prostor za pohranu u kabini i prostrani prtljažni prostor pružaju udobnost svima u svim uvjetima. Međutim, različite kombinacije boja omogućuju vam da naglasite svoj jedinstveni stil.

KARAKTERISTIKE

Vrhunsko izvođenje

Marka Jeep obnovila je pogon na četiri kotača kombinirajući konvencionalni pogon 4×4 s električnim motorom. To odražava se odražava u boljim performansama, potpunoj udobnosti vožnje te istodobno nižoj potrošnji goriva i nižim emisijama CO2.

TEHNOLOGIJA I SIGURNOST

Uvijek spremni na sve

Nadgledajte parametre svog vozila, planirajte i odaberite način punjenja. Također pronađite najbližu stanicu za punjenje. Sve to na jednom ekranu. Infotainment sustav u plug-in hibridnom vozilu Jeep Renegade kombinira sve najnovije značajke kako bi se hibridna mobilnost iskoristila na maksimalan način. Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe štiti vas s više od 60 sigurnosnih i zaštitnih značajki i sustava, kao što su: sustav upozorenja na sudar, sustav automatskog kočenja u nuždi, sustav upozorenja na napuštanje trake, sustav nadzora mrtvog kuta, kamera za vožnju unatrag, automatski sustav bočnog i parkiranja unatrag i još mnogo toga.

Nadgledajte sve parametre vaše vožnje, uključujući status napunjenosti baterije i opcije punjenja. Novi 7-inčni digitalni zaslon s instrumentima kombinira sve važne značajke kako bi se maksimalno iskoristila plug-in hibridna tehnologija 4xe. Zahvaljujući gumbima za naredbe na upravljaču, lako možete prilagoditi željene informacije na zaslonu bez odvlačenja pažnje s ceste.

Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe predstavlja četvrtu generaciju informacijsko-zabavnog sustava Uconnect™ NAV s 8,4-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije. Zahvaljujući tipkama za naredbe na upravljaču, sve naredbe su vam nadohvat ruke. Možete ih aktivirati i glasom. Na taj ćete način uvijek ostati usredotočeni na sigurnu vožnju bez skidanja ruku s upravljača.

Tijekom vožnje napunite bateriju. Zahvaljujući inovativnom sustavu koji koristi negativni zakretni moment koji nastaje tijekom kočenja.

Opustite se jer imate pristup osobnom asistentu kad vam je najpotrebniji. U slučaju nesreće ili nepredviđene situacije pomoć možete nazvati izravno iz vozila, pritiskom na gumb ili putem mobilne aplikacije My Uconnect. Poziv će se automatski spojiti na pozivni centar za hitne slučajeve (24/7). Pozivi upućeni izravno iz vozila automatski će obavijestiti call centar o mjestu na kojem se nalazi vozilo. U slučaju nužde na cesti, možete razgovarati i s operaterom. Ako imate problema s pogonskim sklopom, gorivom ili kočnicama, vozilo će automatski poslati glasovni poziv s unaprijed definiranim sadržajem, mjestom i VIN identifikacijskim brojem vozila.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

Zahvaljujući aplikaciji My Remote svoje vozilo možete nadgledati bilo kad i bilo gdje. S njim možete i komunicirati na daljinu kad god želite. To vam omogućuje planiranje sljedećeg punjenja i kontrolu potrošnje energije pomoću sustava easyWallbox. Osim toga, možete otključati i zaključati vrata vozila, uključiti i isključiti svjetla i provjeriti mjesto vašeg vozila točno na vašem mobilnom uređaju.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

Aplikacija My Car omogućuje vam primanje ažuriranih podataka o vašem vozilu u stvarnom vremenu. Nadgledajte razinu baterije, razinu goriva, tlak u gumama, brojač kilometara i razinu ulja. Sve ažurirano, u skladu s vašim posljednjim putovanjem. Sve što trebate učiniti da biste pristupili tim informacijama je da se prijavite na My Uconnect.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

Sada svoj cilj možete postići još lakše. Odredite odredište na pametnom telefonu i pošaljite ga izravno u navigacijski sustav vozila. To možete lako učiniti pomoću značajke Send & Go. Aplikacija Moja navigacija vodit će vas do odabranog odredišta, upozoriti na promjene vremena, moguće stacionarne radare i pružiti vam informacije o prometu na putu. Aplikacija također uključuje sve potrebne značajke kako bi tehnologija Jeep 4xe mogla pronaći najbližu stanicu za punjenje. Mapiranje dinamičkim opsegom također vam omogućuje da provjerite koliko kilometara još uvijek možete voziti sa svojim hibridom, na temelju trenutne potrošnje energije, stila vožnje, vremena i mogućih gužvi u prometu.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

Nadgledajte svoje vozilo čak i kad niste s njim. Aplikacija My Theft Assistance otkriva svaki pokušaj krađe i odmah vas obavještava. Zatim možete nazvati call centar i zatražiti pomoć putem mobilne aplikacije My Uconnect. Nakon završetka policijskog izvješća, aktivirat će se dodatne sigurnosne funkcije, uključujući praćenje vozila.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

Android Auto™ omogućuje vam lako i sigurno povezivanje na glasovnu kontrolu, Google karte i Google Play Music™ putem hands-free uređaja i dodirnog zaslona Uconnect™ ili tipki naredbi na upravljaču. Jednostavnom navigacijom i glasovnom kontrolom možete doći do odredišta ne skidajući pogled s ceste.

Povežite se s iPhoneom putem 8,4-inčnog Uconnect™ zaslona osjetljivog na dodir. Apple CarPlay omogućuje vam pristup telefonu i aplikacijama Apple Maps, iMessages i Apple Music s Siri glasovnom kontrolom.

Sustav za kontrolu brzine (ISA) izravno je povezan sa sustavom za prepoznavanje prometnih znakova (TSR) i omogućuje jednostavno i brzo podešavanje brzine putovanja pomoću naredbenih tipki na upravljaču.

Pridržavajte se ograničenja brzine. Novi sustav prepoznavanja prometnih znakova (TSR) može čitati prometne znakove i upozoriti vozača na prebrzu vožnju, promjenu ograničenja brzine ili druga ograničenja.

Položaj vozila u traci nadgledaju napredni senzori i kamera, a koristi se posebna vidljiva poruka koja upozorava ako se vozilo nehotice približi crtama koje označavaju rub traka. U slučaju nenamjerne promjene trake, sustav također zvučno upozorava vozača da se vrati natrag u traku putem elektroničkog servo upravljača.

Ovi sigurnosni sustavi neprestano nadgledaju prostor između vas i ostalih vozila. Kad se drugo vozilo nalazi u vašem bočnom ili stražnjem mrtvom kutu, upozorit će vas osvijetljena ikona na bočnom retrovizoru i zvučni signal.

Ekskluzivni sustav instaliran u vozilima Jeep 4xe otkriva razinu umora vozača. Vozaču šalje posebnu tekstualnu poruku i po potrebi predlaže odmor. Uz to, na TFT zaslonu pojavljuje se posebna ikona upozorenja koja nestaje sa zaslona samo kad se vozač zaustavi i odmori.

Sustav automatskog kočenja pravodobno otkriva i najavljuje prepreke, čak i tijekom vožnje autocestom. Nova prednja kamera s ugrađenim radarom pomno prati situaciju na cesti i upozorava na potencijalnu opasnost.

Kamera za vožnju unatrag ParkView pruža potpunu vidljivost prilikom vožnje unatrag i pomaže u kretanju i upravljanju vozilom dinamičnim linijama na 8,4-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir.

Plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe s radarskim i video senzorima otkriva približava li se vozilo drugom vozilu prebrzo ili prepreci ispred njega. Sustav upozorava i pomaže vozaču da uspješno izbjegne nesreću.

KARAKTERISTIKE

Razina opreme

Evolucija izvedbi

Učinkovitost hibridnog pogonskog sustava poboljšana je u smislu performansi i odgovornosti za okoliš. Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe počinje istraživati ​​budućnost.

Poštujmo našu okolinu

Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe može smanjiti emisiju CO2 ispod 50 g/km kombinacijom dva motora. Uz to, odabirom električnog načina rada možete iskusiti novo iskustvo tihe vožnje bez stvaranja stakleničkih plinova. Plug-in hibridni sustav koji kombinira elektromotor i motor s unutarnjim izgaranjem osigurava nisku razinu potrošnje goriva. Kada vozite u električnom načinu rada, s baterijom možete voziti i do 50 km. To vam omogućuje većinu dnevnih vožnji bez stvaranja emisija i značajno smanjuje potrošnju goriva.

Udobnost u vožnji

Automatska kontrola elektromotora i motora s unutarnjim izgaranjem, zajedno s novim 6-stupanjskim automatskim mjenjačem, pružaju jedinstveno iskustvo vožnje. Učinkovitost i performanse postižu se glatkim, tihim i brzim mijenjanjem stupnjeva prijenosa automatskog mjenjača. Beskonačna raspodjela okretnog momenta osigurava bolji odziv i brže ubrzanje za lakšu vožnju gradskim i drugim cestama.

Vozite različito

Novi Jeep Renegade 4xe prilagođava se vašem stilu vožnje i različitim uvjetima, zahvaljujući novom hibridnom biraču načina vožnje postavljenom pored ručice mjenjača. Iskoristite u potpunosti prednosti kombiniranih motora u hibridnom načinu rada; koristite samo električni motor bez stvaranja emisija u električnom načinu rada; u načinu E-Save koristite samo motor s unutarnjim izgaranjem kako biste zadržali napunjenost baterije. Ako želite sportskiju vožnju, odaberite Sport način rada sustava Selec-Terrain®.

Budućnost je neizbježna

Do 132 kW (240 KS) i ubrzanje od 0-100 km/h za samo 7,5 sekundi. Sada možete lako voziti bilo kojom cestom. Novi dizajn pogonskog sklopa Jeep Renegade 4xe s plug-in hibridnom tehnologijom kombinira nagrađivani 4-cilindrični turbo-benzinski motor na prednjoj osovini s električnim motorom visokih performansi na stražnjoj osovini.

Motor na unutranje izgaranje

4-CILINDAR 1,3-LITARNI TURBO-BENZINSKI MOTOR: 1,3-litreni turbo benzinski motor, koji razvija snagu do 96 kW (130 KS) ili do 132 kW (180 KS), dizajniran je tako da savršeno odgovara elektromotoru.

Električni motor

EMOTOR S 45 KW (60 KS): Vožnja u električnom načinu donosi potpuno novo iskustvo vožnje: nema štetnih utjecaja na okoliš, domet do 50 km i novu, potpuno tihu pokretljivost.

Sloboda izbora

Dva motora i dva pristupa. Dvostruki znak koji vam omogućuje da maksimalno iskoristite svoj novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe, bez obzira gdje vozite.

Udobnost s misijom

Lako punjenje

Novi plug-in hibrid Jeep 4xe standardno je dostupan s kabelom za punjenje koji vam omogućuje jednostavno punjenje baterije od 11,4 kWh kod kuće u standardnoj zidnoj utičnici. Još brže punjenje može se postići učinkovitim vlastitim punjačem easyWallbox ili naprednijim modelom Connected Wallbox, koji omogućuje punjenje za manje od dva sata (do 7,4 kW) i dostupan je kao zasebna opcija. Sustav automatski prilagođava kapacitet punjenja kako bi izbjegao moguće prekide napajanja.

Korak iz prosječnog

Legendarna rešetka sa sedam utora zaštitni je znak marke Jeep. Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe također se može pohvaliti ekskluzivnom značkom 4xe. Odaberite svoj stil i iskoračite iz prosjeka.

Novi bedž 4XE

Budućnost Jeepove mobilnosti obilježena je značkom 4xe koja se nalazi na stražnjem dijelu vozila.

Nova LED svjetla

Iako standardni halogeni farovi imaju dug životni vijek i projiciraju bijelo svjetlo, vidljivost također možete poboljšati za 50 %. To će ujedno učiniti vašu vožnju sigurnijom. Nova LED svjetla štede energiju i smanjuju troškove održavanja za čak trećinu.

Renomirani elementi eksterijera

Redizajnirana rešetka hladnjaka sa sedam utora i novi uzdužni krovni nosači ističu mladenački dizajn vozila.

Neka vas primjete

Odaberite naplatke koje najbolje odgovaraju vašem stilu vožnje.

Odaberite hibridni način

Ovisno o vašem načinu vožnje, možete birati između tri različita načina vožnje. Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe prilagođava upravljanje kako bi optimizirao snagu i učinkovitost.

Ergonomična raskoš

Presvlaka je presudna u definiranju osobnosti vašeg vozila. Kombinirajte materijale, šavove i boje kako biste istaknuli vaš stil vozila.

Doživjeti putovanje različito

Sjednite za volan novog plug-in hibridnog Jeepa Renegade 4xe. Oduševit će vas nova nadzorna ploča i sustav infotainment, što je izvrsna podrška za vozača.

ZANIMA VAS JEEP® RENEGADE 4XE?

Kontaktirati ćemo vas u najbržem roku

UPOZNAJTE I OSTALE ČLANOVE JEEP OBITELJI

Jeep® Renegade

Jeep® Renegade 4Xe

Jeep® Compass 4Xe

Jeep® Compass E-Hybrid

Jeep® Compass

Jeep® Wrangler 4Xe